Over ons

En Croûte Catering

Geen (bedrijfs)feest, receptie, evenement of festival is En Croûte teveel. Zoekt u een goede cateringservice in de omgeving van De Ronde Veren? Met passie en zorg draagt En Croûte bij aan een geweldige eetbeleving bij uw gasten. Zoekt u professionele bedrijfscatering in de omgeving van een van de plaatsen in De Ronde Venen, waarbij een grote groep gasten in korte tijd hoogwaardige gerechten voorschotelt krijgt? Of wilt u juist een uitstekend verzorgde cateringservice voor een klein, intiem gezelschap? En Croûte is gespecialiseerd in bedrijfscatering en catering voor privé aangelegenheden. Vanuit onze centraal gelegen productiekeuken in De Ronde Venen, hebben we een groot bereik door heel Nederland.

 

Snel en goed

Goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bereidt En Croûte met zorg en passie alle gerechten vanuit eigen productiekeuken in De Ronde Venen. Het afwerken van amuses en andere kleine hapjes gebeurt op locatie in Mijdrecht, waardoor de lekkere, verse smaak nog beter tot z´n recht komt. ´Snel en vers bereid´, dat is het motto van En Croûte.

 

Creatief en origineel

Door jarenlange ervaring, weten wij precies hoe wij op de behoefte van onze klanten kunnen inspelen. Of dat nu binnen De Ronde Venen is of elders in Nederland. En Croûte let op een goede prijs / kwaliteitverhouding en denkt graag met u mee. Creativiteit en originaliteit spelen daarbij een grote rol. Wat dacht u bijvoorbeeld van ´eten op stokjes´, ´walking dinner´ of ´verse pastamaaltijden op locatie´? En Croûte maakt uw feest of evenement compleet en uw gasten genieten van een ultieme smaakbeleving.

 

 

En Croûte,

voor een echte

eetbeleving!

 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die En Croûte biedt?

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn gelegen in Mijdrecht, één van de dorpen van De Ronde Venen:

info@encroute.nl

0297 – 25 25 25