Buffetten

Buffetten

Buffetten zijn uitermate geschikt voor (bedrijfs)feesten, recepties en evenementen. En Croûte weet dat hoge kwaliteit, versheid, gevarieerd aanbod en een prachtige uitstraling, belangrijke succesfactoren zijn voor alle buffetten. Daarom werken wij altijd volgens haccp-normering. De keuze is aan u; warme, koude of gemengde buffetten, aangevuld met vers gemaakte pasta´s, frisse salades en knapperig afgebakken brood.

 

Borrelbuffet :  
Rundvleessalade met diverse vleeswaren en gevulde eitjes  
Tonijnsalade met diverse soorten vis en gevulde tomaatjes  
Kipsate met pindasaus  
Rijst  
Diverse soorten brood met kruidenboter  
  à € 13.50
Saté buffet :  
Huisgemaakte aardappelsalade  
Atjar tjampoer  
Kroepoek  
Serundeng  
2 stokjes kipsaté  
2 stokjes varkenshaas saté  
1 stokje met gegrilde gamba’s  
Geurige rijst met sereh  
Pinda saus  
Diverse soorten brood met room en kruidenboter  
  à € 16.50
Buffet Populair :  
Huzarensalade opgemaakt met diverse vleeswaren en gevulde eitjes  
Zalmsalade opgemaakt met diverse soorten vis  
Carpaccio met truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes  
Italiaanse vleeswaren  
Rauwkost buffet  
Gehaktballetjes in zigeunersaus  
Kip saté in een heerlijke pindasaus  
Rollade in roomsaus  
Gratin gegratineerd met kaas  
Diverse soorten brood met room en kruidenboter  
 

à € 18.50

Buffet Granada :  
Rosbief met asperges  
Ardennerham met meloen  
Tonijnsalade met kwarteleitjes en tomaat  
Rijk gevulde vleessalade  
Zalmzijde met kappertjes  
Haring met bieslook en rode uitjes  
Gemengde rauwkostsalade  
Ossehaaspuntjes in stroganoffsaus  
Kipsate in een heerlijke pindasaus  
Aardappelgratin  
Dagverse groenten  
Stokbrood met kruidenboter  
  à € 27.50
Buffet Royale :  
Gegrilde asperge’s met Parmaham en limoen mayonaise  
Cocktail van gerookte kip met rozijnen en abricoos  
Gepocheerde schotse zalm op een bedje van venkel en courgette salade
Carpaccio van rode biet met geitenkaas en daikon cress  
Zacht gegaarde runderlende met oesterzwammen  
Palet van Italiaanse vleeswaren en gegrilde groeten  
Gegrilde kalsfsbiefstuk met een beanaise saus  
Ratatouille van groene groenten  
Varkenshaas met brie in een rode port saus  
Champignon risotto  
Tongfilet gevuld met zalm in een pestosaus  
Aardappelgratin gegratineerd met kaas        
  à € 29.50
Buffet De luxe:  
Salade nicoise met gegrilde tonijn  
Parmaham met meloen  
Hollandse haring met bieslook en ui  
Tonijncarpaccio met sesamzaadjes en limoen/koriander dressing  
Vispalet met heerlijke soorten vis  
Tapas schotel met Spaande delicatessen  
 Amuse glaasje met avocado crème met rivierkreeft  
Gegrilde biefstuk met een rode wijnsaus  
Op de huid gebakken zeebaars met gamba’s en een basilicum beurre Blanc
Bakje noedles met pikante kip  
Risotto met paddestoelen               
Aardappeltaart met knoflook en rosemarijn  
Merques worstjes in piri-piri saus  
Dagverse groenten  
  à € 32.50

Buffet Parijs:

 
Hollandse Garnalen met Heilbot  
Pastasalade met een groentegarnituur  
Mozzarella met pommodori tomaat en verse basilicum  
Aardappel salade met fruit en garnituur  
Ardennerham met meloen en salami  
Huisgemaakte zalmsalade met gevulde eitjes  
Gerookte paling/ visterrine  
Gepocheerde zalm  
Olijven assortiment en zon gedroogde tomaatjes  
Kaasplateau  
Tongfilets a la meuniere  
Champignons met kaas in kruidensaus   
Kalfsschintels met ardenner ham en salie  
Kipfilets in zachte sherrysaus  
Risotto rijst/ aardappelgartin  
Groente garnituur  
Grand dessert  
Stokbrood, Minibol, Room en Kruidenboter  
  á  42.50

Vanaf 25 personen, servies/bestek/afwas à  € 1.10 per persoon.

Krijgt u zin in de buffetten van En Croûte Catering ?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan:

info@encroute.nl

0297-25 25 25