Home

Bent u op zoek naar een originele cateringservice in het gebied De Ronde Venen? Houdt u van eerlijke producten en wilt u uw gasten verrassen met de heerlijkste gerechten? En Croûte verzorgt dit allemaal met de beste cateringservice. Alle maaltijden, hapjes, buffetten en amuses worden vol passie bereid tegen een aantrekkelijk tarief. En Croûte werkt met verse producten, die altijd kort voor een evenement of feest worden bereid. Zo zijn u en uw gasten verzekerd van lekkere, dagverse cateringservice, maaltijden en hapjes.

 

Party catering

Hebt u iets te vieren? Staat er binnenkort een jubileum, bedrijfsfeest, festival of evenement gepland? Of wilt u uitgebreid uw verjaardag vieren? En Croûte biedt op elke denkbare locatie, cateringservice aan voor zowel bedrijven als particulieren. Op originele wijze verzorgt En Croûte cateringservice in de vorm van een uitgebreid buffet of uitgeserveerde hapjes. Uiteraard volgen wij daarin precies uw wensen. Hebt u zelf een specifiek idee over cateringservice? Met de grootste zorg bereidt En Croûte de lekkerste gerechtjes en presenteert dit op verschillende originele manieren aan uw gasten.

 

Ervaren team

Het team van En Croûte bestaat uit zeer ervaren koks, die hun voetsporen in de horeca en de cateringservice ruimschoots hebben verdiend. Koken en het creëren van de heerlijkste hapjes en gerechten is hun passie. En Croûte werkt volgens haccp-norm, vanuit eigen productiekeuken. Ook bereiden en serveren wij direct op locatie cateringservice en verzorgen de lekkerste gerechten. Het is bij En Croûte ook mogelijk om professionele koks à la carte in te zetten.

 

 

En Croûte;

gegarandeerd

een pure smaak!

 

Spreekt de cateringservice van En Croûte u aan?

Wilt u meer informatie over onze cateringservice of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan gerust contact met ons op:

info@encroute.nl

0297 – 25 25 25