Mobiele Catering

Mobiele Pasta unit

Eén van de grootste successen op menig (bedrijfs)feest, festival en evenement, zijn de mobiele pasta-units van En Croûte. Deze mobiele pasta-units zijn verrijdbare keukens en nemen weinig plaats in, kunnen binnen en buiten worden neergezet en zijn multi inzetbaar op elke locatie. Deze mobiele pasta-units bestaan uit vrolijke karren, waarin zich pasta-cookers en een oven bevinden. Onze professionele koks bereiden daarmee de heerlijkste pastamaaltijden met de beste ingrediënten.

 

Volop keuze

Uw gasten maken bij de mobiele pasta-unit zelf een keuze uit het uitgebreide assortiment van verse pasta en heerlijke pastasauzen. Een bestelling wordt à la minute bereid en gemakkelijk uitgeserveerd in een handzaam bakje. Leuk om naar te kijken en nog leuker om op te eten! Ook met diëten wordt rekening gehouden. Verrukkelijke toppings maken de pasta helemaal af. Italiaans eten wordt voor uw gasten een feestje met een mobiele pasta-unit.

 

Uitbreiding

Gaat uw voorkeur uit naar iets anders dan pastamaaltijden? Geen probleem! Een mobiele pasta-unit kan in mum van tijd worden omgetoverd tot een fast-burger-unit of fast-pizza-unit. Uiteraard bereiden wij ook deze gerechten met dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent.

 

Hebt u interesse in een mobiele pasta-unit van En Croûte of wilt u meer informatie?

Bel of mail ons:

info@encroute.nl

0297 – 25 25 25